Aangesloten bij: Wilde Weelde & Supporter van Schoon  |   06 21275030  |   info@matze-hovenier.nl

Recensies

Wij raden een samenwerking met Peter Matze 100% aan. Hij is deskundig, vriendelijk en zeer betrouwbaar. Wij hadden direct een goed gevoel bij Peter en we besloten door hem onze tuin te laten renoveren. Een flinke klus, met heel wat creatieve uitdagingen. Die ging hij samen met Kylian niet uit de weg. Ze hebben prachtig werk geleverd en we zijn zeer trots op het resultaat. Met veel plezier genieten wij van onze prachtige tuin. Hij houdt zich aan afspraken, is duidelijk over financiën, en hij is heel vakbekwaam. Bedankt Peter, voor je prachtige werk!

Inge de Vries en Pieter Slaman

Mijn achtertuin (45 vierkante meter) was, op een kleine border na, helemaal dicht getegeld. Ik wilde graag vergroenen en vond in Peter een enthousiaste partner.
Vanuit een schets zijn we aan de slag gegaan. De stenen die er waren, zijn hergebruikt. Ik wilde een patroon met cirkels en rondingen. Dat was een uitdaging, maar Peter heeft er mooi patroon van kunnen maken. Door op de juiste momenten overleg te hebben zag ik ook dat het goed kwam.
Na het straatwerk kwam een pergola met ronde palen en in de nieuwe borders veel verschillende soorten planten.
Mijn achtertuin is een plaatje, Peter heeft VAKWERK geleverd.
Ik bedank hem daarvoor.

Ik hoop dat al je klanten zo tevreden zijn als ik.

Kees van Schie

Vorig jaar heb je onze tuin aangelegd. Eigenlijk waren het er twee. Van te voren een ontwerp gemaakt. Daarna alles goed doorgenomen. Ook de praktische zaken. En jij bent aan de slag gegaan. Dat gebeurde een dag nadat wij voor een aantal weken naar Italië vertrokken voor vakantie. Toen we terug kwamen was – op de beplanting na – alles gedaan. Een flinke klus. Toen zijn we samen de beplanting gaan doen. Via jouw connecties de juiste spullen bij elkaar gezocht. Alles geplant en nu we een jaar verder zijn ziet alles er zeer goed uit. Kortom, de tuinaanleg was geslaagd. Je hield je goed aan de gemaakte afspraken en leverde gewoon kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden!

Cees de Koning en Marijke de Quack

Peter Matze helpt ons geregeld met aanpassingen in en het onderhoud van onze tuin. Zo heeft hij dit jaar het tuinpad opgehoogd en opnieuw bestraat, de schuttingpalen helpen vervangen en een geheel nieuwe houten vlonder aangelegd.

Jaarlijks knipt Peter onze grote taxushaag die hij een aantal jaren geleden zelf heeft aangeplant. We zijn erg tevreden over Peter. Hij is rustig, werkt gestaag door en koppelt op tijd terug als er onverwachte dingen optreden. Het is ook vooraf altijd duidelijk welke kosten gemoeid zijn met zijn werkzaamheden. Peter: we zijn blij met je!

Fam. Zandstra

De Johannes Postschool in Hazerswoude heeft enige tijd geleden allerlei acties op touw gezet om het ouderwetse, stenige schoolplein te kunnen omtoveren in een groene oase waar het fijn spelen is.

Peter Matze heeft indertijd de aanbesteding om het plein her in te richten gewonnen en heeft deze klus prima geklaard. Ondanks de beperkte financiële middelen heeft hij zich heel goed gehouden aan het door een professioneel ontwerpbureau gemaakte plan en zich daarbij ontpopt tot een ‘creatieveling’ en verantwoorde ‘hergebruiker’.

Pleincommissie CBS Johannes Post

Peter heeft onze tuin prima en vakkundig aangelegd.
Hij gaf ons goed advies om een tuin aan te leggen die past bij de stijl van ons ’50-er jaren huis.
Het her-gebruik van materialen uit de ‘oude’ tuin past in zijn filosofie én in die van ons.
We hebben nu een tuin waar we nog lang plezier van gaan hebben!

Conny Kruithof